Categories Menu

Bemutatkozás

Cégünk a Kiss-Excenter Kft 1994-ben alakult, kizárólag magyar tulajdonban lévő gazdasági társaság.

Több magyarországi nagyvállalat beszállítója vagyunk, továbbá igen széles nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezünk. Beszállítunk többek között Németországba, Franciaországba, Spanyolországba, Svájcba, Angliába, Brazíliába, Ausztráliába és Szingapúrba.

Fő tevékenységi körünk a sajtolás, forgácsolás és szereléstechnika. Az elektromechanikus, elektromos és egyéb villamos mérőműszerekhez illetve elektromos berendezésekhez gyártunk és szerelünk alkatrészeket.

Az alkatrészek gyártása 1300 m²-en történik, jól megközelíthető helyen. Budapesttől 2 km-re az M0-as és az M3-as autópályák közelében, Nagytarcsa belterületén.

Növekvő megrendelés állományunk miatt és ügyfeleink igényeinek mind magasabb kiszolgálása érdekében 2013-ban egy új, 1200 m2-es, modern gyártócsarnokot építettünk a nagytarcsai ipari parkban. A megnövekedett igények miatt két részre bontottuk a termelést – forgácsolással és szereléssel a régi telephelyen foglalkozunk, a menedzsment és a sajtolás az új csarnokba költözött.

Forgácsoló és szerelő gépparkunkban megtalálhatók a Variomatic, Mikron, Eubama, OKU és Ketterer típusú kör- és hosszasztalos megmunkáló központok és automata csavarozó gépek.

Sajtológépeink EBU, Haulich, Heilbronn, Colombo Agostino és Sangicomo Press gyártmányúak. A legkisebb sajtológépünk 5 tonna záróerővel rendelkezik, a legnagyobb 100 tonnával.

Egyéb tevékenységeink : zsírtalanítás, olajmentesítés – alkatrészek mosása környezetbarát technológiával, ehhez egy Steimel automata mosóberendezés áll rendelkezésre.

Az összeszerelést a gyártástól elkülönítve erre a célra épített „tiszta” csarnokban végezzük, amely megfelel a legszigorúbb minőségi követelményeknek.

Kezdettől fogva elsődleges célunk megrendelőink igényeinek minél magasabb szinten történő kiszolgálása. Ezen törekvésünk fontos eszköze az ISO 9001:2008 minőségirányítási rendszer, melyet 1999-ben vezettünk be és azóta folyamatosan fejlesztjük.

Jó kapcsolatot tartunk fenn beszállítóinkkal, így alapanyagainkat, beépülő alkatrészeinket megfelelő áron tudjuk beszerezni, ezáltal versenyképes árat tudunk megrendelőinknek felé biztosítani.

Csapatunk szakképzett, rugalmas, minden feladatot hiánytalanul megoldó társaság, mely nem ismer lehetetlent, legyen szó új termékről, vagy akár egy felújításra szoruló alkatrészről. Célunk a technológia folyamatos fejlesztése, hogy partnereink továbbra is hibátlan termékeket kapjanak a lehető legrövidebb határidővel.